news_inside_bannner

Pehea e hoʻohana ai i ka ultrasound B no nā pipi

Hiki i ka B-ultrasound no ka pipi ke nānā pono i ke ola o ka fetal a me ka make.Hiki i ka B-ultrasound no nā pipi ke hōʻike i nā kiʻi wale nō, akā, i nā pakuhi puʻuwai puʻuwai.ʻO ke kani B-ultrasound no ka pipi he ʻano hōʻoia lapaʻau me ka ʻole o ka pōʻino o ka ʻiʻo a me nā pōʻino radiation.

Hiki i ka B-ultrasound no ka pipi ke nānā pono i ke ola o ka fetal a me ka make.Hiki i ka B-ultrasound no nā pipi ke hōʻike i nā kiʻi wale nō, akā, i nā pakuhi puʻuwai puʻuwai.ʻO ke kani B-ultrasound no ka pipi he ʻano hōʻoia lapaʻau me ka ʻole o ka pōʻino o ka ʻiʻo a me nā pōʻino radiation.Hiki iā ia ke ʻike pololei i ka hāpai ʻana o ka bipi i loko o 30 mau lā o ka hānau ʻana.I ka manawa like, hiki iā ia ke ʻike i ka ulu ʻana o ka fetal o nā bipi a me ka ʻike ʻana i nā maʻi uterine.

Nā kaʻina hana:

• 1. E hoʻomaopopo mua i ke kūlana hānau a me nā moʻolelo hānau o nā bipi.ʻOi aku ka nui o nā lā hānau o nā bipi makua ma mua o 30 lā, a ʻoi aku ka nui o nā lā hānau o nā bipi ʻōpiopio ma mua o 25 mau lā.

• 2. E kū ka bipi i loko o ka hale bipi, a e ho'āʻo e pale aku i ka pipi e lele ana i hope.

• 3. Wehe i ka lepo i loko o ka rectum o ka bipi i mea e hiki ai ke pale aku i ka hopena o ka lepo bipi i ka nānā ʻana a me ke kiʻi ʻana o ka B-ultrasound probe.(Eli i ka lepo bipi)

• 4. I ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i nā feces i loko o ka rectum, e hoʻopā pono i nā kiwi a me nā ovaries i loko o ka lua pelvic, i ʻike i ke kūlana kikoʻī o ka B-ultrasound probe.(ʻimi i kahi wahi)

• 5. I ka hoʻopā ʻana i ke kūlana o nā pepeiaohao uterine a me nā ovaries, pono e hoʻomaopopo i ka hoʻololi ʻana o ka hoʻomohala ʻana o nā kiwi a me nā ovaries ma nā ʻaoʻao ʻelua, a e hoʻoholo mua i ka ʻaoʻao o nā pepeiaohao uterine i loli a piha paha nā ovaries, no laila e ʻike i ka ʻaoʻao hea e kau ai i ka ʻimi B-ultrasound.nā pepeiaohao ʻōpū.( kuhikuhi )

• 6. E hookomo i ka B-ultrasound probe i loko o ka rectum, e kau ia ma ka aoao o ka horn uterine (ka li'ili'i a oi aku paha ka curvature o ka horn uterine) e ike ia, e nana, e kii i kii, a e hooholo i ka hopena.


Ka manawa hoʻouna: Mar-03-2023